Batavus Elektrische fiets

Batavus Tierra E-go 7 versnellingen met V-Brakes
Met zijn 23 kilo( inc accu) is de Batavus Tierra E-Go damesfiets de lichtste e-bike in de collectie van Batavus. Ideaal voor in de stad, is de combinatie van het lichte frame en de uitstekende ondersteuning vanuit het voorwiel. Met de Tierra E-Go gaat u altijd fluitend naar uw werk.

U ziet bijna niet dat het een elektrische fiets is, want de accu is zorgvuldig en netjes weggewerkt in de kettingkast. U kunt de accu uitnemen en dit geeft u de mogelijkheid om hem altijd en overal op te laden. Als u fietst bedient u de ondersteuning eenvoudig via de display op het stuur. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 9 verschillende ondersteuningsprogramma's.

Verder beschikt de Tierra E-Go over 7 versnellingen van Shimano en een combinatie van V-Brake remmen voor en rollerbrakes achter. Ook heeft de fiets een verende zadelpen en verstelbare stuurpen. Hierdoor heeft u net dat beetje extra comfort tijdens het fietsen.

699,-
Prijs per maand klik hier.

TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Batavus B.V.
http://www.batavus.nl


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf 150,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Aangesloten bij:
Bovag TWB

Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
6 maanden garantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.


Neem contact met ons op over deze fiets

Onze fietsmerken

Alpina
Batavus
BSP
Cortina
Flyer
Gazelle
GoldLine
Johnny Loco
Koga
Pegasus
Puky
Qwic
RAT
Sparta
Urban Arrow
Vogue